Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

λάθοι επί λαθόν

στο βιβλίο οπαδολογίας 7ης δημοτικού, σελ. 1967, περιέχεται χάρτης που λανθασμένα αποκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ χανούμισες ενώ τους οπαδούς της ΑΕΚ βούλγαρους. Το βιβλίο θα αποσυρθεί άμεσα για να γίνει η απαραίτητη διόρθωση.

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Οι Παοκτσίδες ή αλλιώς "Τσάμιδες Της Θεσσαλονίκης" εποφθαλμιούν το γήπεδο που θα γίνει στα Λίοσια για λογαριασμό της ΑΕΚ και στοχεύουν με την ονομασία τους ώς "χανούμισες" να ζητήσουν απο τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ να αναφέρονται ως γηπεδούχοι κάθε φορά που θα παίζουν εκεί! Σε αντάλλαγμα θα παραχωρήσουν στους Αμερικάνους 3 κιλά πατάτες και 15 ραπανάκια παραγωγής τους, απο το χωράφι που έχουν με την κωδική ονομασία "αγωνιστικος χώρος τούμπας".
-----------------------------------

Λόρδος Μπύρων είπε...

ήμεθα εξαποανέκαθεν πολυσυλλεκτικός χώρος, ωραίο οικόπεδο με θέα θάλασσα εκεί που συναντούνται οι ήπειροι. τον παλιό καιρό οι τουρίστες δεν καθόντουσαν μιά βδομάδα και μετά τσάρτερ πίσω, φέρνανε όλα τα συμπράκαλα και την οικοσκευή (δεν υπήρχαν και τελωνεία τότε) μέχρι να αφήσουνε τα κόκκαλα τους. με το καλό έτσι θα ξαναγίνει, να λυθεί και η επάρατος υπογεννητικότης.