Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

Αγιασμός για Μπλογκ

Επιτέλους, ποιος κυβερνά αυτόν τον βόρτο? Οι μειοψηφίες! 'Οχι αυτές που υποδυκνείουν τα 'αγανακτισμένα' μέηνστριμ κανάλια (πενηνταδιαδηλωτεςπουκλεινουντουςδρόμους - μία λέξη), ούτε κι αυτές των λαθροβίων - ελ (λ όπως λιακόπουλος?), ιλουμινάτοι, μασόνοι, μαρινάτοι και άλλα ψυχεδελικά, αλλά οι 40 οικογένειες - σαααραντα παλικάρια απο τη Λεβαδειά που πατήσανε την ντροπο-λιτζά - και στις οποίες ανήκει το οικόπεδο και ότι έχει από πάνω (τα κανάλια, κτήρια, τράπεζες, τραπέζια, φαγοπότια).

Αυτό βέβαια είναι απολύτως λογικό και αποτέλεσμα του νικηφόρου ψυχροπολεμικού τριπτύχου "πατρίς, εταιρεία, οικογένεια". (η θρησκεία είχε βάλει κιλά από το καθησιό και την κάνανε αλλαγή στο μιλένιο).

Και αλλού έτσι δεν είναι; και σε 4,000 χρόνια έτσι δεν θα είναι; οπότε αιντε για κανένα μπάνιο, τι διαβάζετε βλογκ στο κατακαλόκαιρο, εβλογκημένοι (νάστε που κάνετε σεφτέ).

Και μια που είναι το πρώτο ποστ, να κάνουμε και έναν αγιασμό - Αγιασμός για μπλόγκ υπάρχει?

2 σχόλια:

Suspect είπε...

καλως ορισες φιλε!

Πατρίκιος Αστερίας είπε...

"Και μια που είναι το πρώτο ποστ, να κάνουμε και έναν αγιασμό - Αγιασμός για μπλόγκ υπάρχει?"

επειδη εισαι νεος στον χωρο, σου απαντω οτι υπαρχει...με 250 ευρω και 2 κασονια μπυρες δεν θα το πιανει το ματι το μπλογκ σου..κλεισε μου ενα ραντεβου στο κατωθι μεϊλ και θα τα βρουμε..
(paterpatrickiosarpaxti@paeistinpotamia.gr)